MADMONQ – recenze, složení, vedlejší účinky

V gamingu je neustálé zlepšování neoddělitelně spojeno s hrou samotnou. Každý den se hráči snaží dosahovat vítězství a překonávat sami sebe. Nicméně, aby v sobě vyvolali touhu překonávat se, je potřeba solidní dávka sebedisciplíny a energie. Nebo je tu druhá možnost – pilulky MADMONQ. Jsou recenze na MADMONQ spíše pozitivní nebo negativní?

SHRNUTÍ ČLÁNKU

MADMONQ je doplněk stravy, který má za cíl podporovat kognitivní funkce a energetický stav.

Tablety obsahují pouze přírodní složky bez umělých barviv, aromat, konzervantů nebo GMO látek.

Některé osoby mohou pociťovat neklid, nespavost, nebo zažívací problémy.

Předplatitelé mohou získat 10 % slevu při zakoupení měsíčního předplatného nebo 20 % slevu při zakoupení ročního předplatného.

V recenzích si uživatelé chválí rychlé reakce, maximální soustředění, více energie, odolnost vůči stresu, jednoduché dávkování a příznivou cenu.

Co je MADMONQ a jaké je jeho složení?

MADMONQ je inovativním produktem navrženým tak, aby hráčům pomohl dosáhnout maximálního mentálního výkonu zdravým a udržitelným způsobem. Tablety obsahují pouze přírodní složky bez umělých barviv, aromat, konzervantů nebo GMO látek. Za produktem stojí seriózní vědecké studie a nejnovější poznatky z oblasti tradiční čínské a indické medicíny.

Inspirací pro složení byly látky používané armádou, vojenskými piloty a speciálními jednotkami. MADMONQ je nenahraditelnou součástí každodenní výbavy všech hráčů, kteří usilují o maximální výkon a trvanlivost.

MADMONQ je doplněk stravy, který má za cíl podporovat kognitivní funkce a energetický stav. Obsahuje kombinaci různých látek, jako jsou vitamíny, minerály a adaptogeny, jejichž záměrem je zlepšit koncentraci, odolnost, energii a celkový výkon.

Výzkum a účinky takových doplňků mohou být individuální a reakce se mohou lišit mezi jednotlivými lidmi. Závisí na konkrétních potřebách a tělesné odezvě každé osoby. Před použitím MADMONQ je vhodné pilulky konzultovat s lékařem, zejména pokud má člověk jakékoliv zdravotní omezení nebo užívá léky.

Některé z hlavních složek v MADMONQ zahrnují:

  1. Vitamíny a minerály: Obsahuje různé vitamíny a minerály, které jsou důležité pro normální fungování těla, včetně vitaminů skupiny B, vitamínu C, zinku a dalších.
  2. Adaptogeny: Tyto látky jsou navrženy tak, aby pomohly tělu lépe zvládat stres a zlepšily jeho odolnost. Příklady adaptogenů: ashwagandha, rhodiola rosea nebo eleuthero.
  3. Aminokyseliny: Obsahuje aminokyseliny, které jsou stavebními bloky bílkovin.

Složení může být upraveno v závislosti na konkrétním produktu MADMONQ. Vždy je doporučeno přečíst si etiketu a seznámit se s přesným složením před použitím.

Má MADMONQ vedlejší účinky?

Vzhledem k tomu, že účinky doplňků stravy, včetně MADMONQ, mohou být individuální, je důležité být obezřetný a sledovat svou vlastní reakci. Některé případné vedlejší účinky, které mohou být spojeny s doplňky podobného typu, zahrnují:

  1. Reakce na složky: Některé složky mohou způsobit alergické reakce nebo nepříjemné vedlejší účinky u některých jednotlivců.
  2. Interakce s léky: Osoby užívající léky nebo trpící určitými zdravotními potížemi by měly MADMONQ konzultovat s lékařem a předejít nežádoucím interakcím.
  3. Různé reakce: Některé osoby mohou pociťovat neklid, nespavost, nebo zažívací problémy.

Je vždy vhodné přečíst si etiketu výrobku, konzultovat užití s lékařem a respektovat doporučené dávkování. Pokud má člověk zdravotní problémy nebo užívá léky, je důležité před užíváním nového doplňku stravy vše sdělit svému lékaři.

MADMONQ CHAMPION

Kvůli nedostatku klíčových živin u většiny hráčů, které jsou nezbytné pro posílení imunity, zvýšení vitality a dosažení optimální duševní pohody, vznikl MADMONQ CHAMPION. Tento komplexní doplněk stravy obsahuje více než 24 přírodních látek, vitamínů a minerálů, které vyplňují nutriční mezery a poskytují ultimátní podporu všem, kteří chtějí posunout svou hru na vyšší level.

Když hráč začne pociťovat mírné chvění v každé buňce svého těla, nemusí se obávat. Jeho tělo se totiž připravuje na důležitý proces. Změnu, která jej promění ve stroj na úspěch. S jednou tabletou denně zjistí, že zdraví je ten nejdůležitější hardware.

MADMONQ CHAMPION je vrcholný doplněk, po kterém toužily hráčovy šampionské buňky. Jednoduchý, avšak komplexní, v malé hexagonové tabletě, která zajistí, že hráčovo tělo získá všechny vitamíny, minerály a další přírodní složky, které potřebuje v cestě za úspěchem.

Doplněk pro všechny budoucí šampiony obsahuje více než 24 pečlivě vybraných karotenoidů, aminokyselin, antioxidantů, vitamínů A, D, E, K a skupiny B, minerálů a extraktů z rostlin, bylin a ovoce. A to vše v jedné malé hexagonové tabletce.

MADMONQ CHAMPION je bez:

  • GMO
  • cukru
  • mléka
  • laktózy
  • konzervantů
  • přidaných barviv
  • vajec
  • lepku

Chuťově je MADMONQ CHAMPION vylepšen ovocnou směsicí marakuji, citrónu, meruňky a čaje. Oproti obyčejnému MADMONQu je zaměřen na podporu vitality, imunity a dlouhodobého zdraví.

Kompletní složení MADMONQ® CHAMPION.

Spolupráce MADMONQ.gg a Duklocka

Dušan „Duklock“ Brachna je populární slovenský YouTuber, který je nejlépe známý díky své sérii videí nazvané #ME. Svou kariéru začal podobně jako mnoho jiných hráčů s Let’s Play videi z her, avšak později se začal věnovat také reakčním videím a v poslední době se prosazuje díky svým sériím #ME, #RE a technologickým videím.

Jeho videa jsou oblíbená díky jeho názorům, humornému stylu a autentickým reakcím, které oslovují mnoho lidí.

Duklock a MADMONQ.gg ukazují, že spolupráce mezi influencery a značkami může být mnohem víc než jen prostá podpora prodeje produktů. Tyto spolupráce nevypadají jako obchodní transakce, nýbrž spíše jako setkání přátel podporujících komunitu hráčů.

MADMONQ uspořádal charitativní livestream ve spolupráci s Duklockem a dalšími hráči, během kterého se jim podařilo vybrat téměř 59 000 eur pro organizaci GIVE CHILDREN A CHANCE.

K ročnímu předplatnému zákazník získá speciální dárek vitamin KDA ve spreji, který nejlépe funguje v kombinaci s MADMONQ a CHAMPION.

MADMONQ – slevový kód

MADMONQ – slevový kód přímo není, avšak předplatitelé mohou získat 10 % slevu při zakoupení měsíčního předplatného nebo dokonce 20 % slevu při zakoupení ročního předplatného.

Pokud se zákazník stane členem elitního klubu předplatitelů, už se nemusí starat, zda má MADMONQ objednaný či ne. Bude mu totiž pravidelně chodit každý měsíc. Navíc k tomu získá další výhody jako:

  • sleva na merch až 50 % – čím déle má zákazník předplatné, tím víc ušetří
  • možnost získat MADMONQ merch a limitované předměty před oficiálním vydáním
  • přihlášení k VIP newsletteru PATH OF THE MONQ, ve kterém je plno tipů pro zlepšení výkonu i rad ohledně zdraví
  • získání speciálního ranku předplatitele a exkluzivního lootu
  • další TOP SECRET výhody

Předplatné je bez jakýchkoliv závazků a lze jej kdykoliv zrušit.

MADMONQ party

MADMONQ party je událostí, která slouží jako příležitost pro komunitu hráčů, streamerů a fanoušků značky MADMONQ se setkat, oslavit, a představit nejnovější vývoj v oblasti zdraví a gamingu. Jedná se o událost plnou zábavy, soutěží, ocenění, novinek a interakce s významnými osobnostmi herního světa.

Na MADMONQ party se setkávají věrní fanoušci značky, streamerské osobnosti, hráči, a další lidé zapojení do gamingové komunity. Jedná se o příležitost, kde mohou lidé sdílet své zážitky, poznávat nové lidi, a zúčastňovat se různých aktivit spojených s jejich oblíbenou značkou.

Během MADMONQ party jsou také představovány nejnovější produkty a služby značky MADMONQ, jakož i plány a inovace do budoucnosti. Tato událost slouží jako platforma pro interakci mezi zástupci značky a komunitou, kde mohou lidé sdílet své názory, připomínky a dotazy.

Kromě toho se na MADMONQ party konají různé soutěže, hry a ocenění, které uznávají přínos a úspěchy v herním světě. Jedná se o příležitost, kde jsou oceněni streameři, hráči a další osobnosti za jejich práci a přínos k rozvoji herní komunity.

MADMONQ recenze

Kutilové a nadšenci pro výživové doplňky by si podobný produkt dokázali smíchat doma, přizpůsobený přesně svým potřebám. Nicméně MADMONQ přichází s hotovým řešením, přesně v doporučeném množství a navíc v cool cyber balení.

Otázka, zda si vybrat MADMONQ pro nakopnutí těla a mysli, je podobná otázce u čaje nebo kávy. Nejdůležitější je ptát se sám sebe, zda problémy s koncentrací nelze vyřešit zdravějšími cestami jako je kvalitní spánek, dostatek pohybu na čerstvém vzduchu, udržování psychické pohody a vyvážená strava. Tyto kroky samy o sobě významně posílí mentální činnost a kognitivní funkce.

Co se týče MADMONQ CHAMPIONU, ten má své místo v životním stylu, zejména pokud člověk nechce omezovat hraní na úkor zdravějšího života. Pak má doplňování vitaminů touto formou smysl. Her je neskutečně mnoho, času na hraní už méně, a proto hráči mnohdy zapomínají na své zdraví a běžný život. Na gamesale.cz lze koupit nejrůznější hry za velké slevy a hrát je lze téměř okamžitě.

Dalším krokem by mohlo být poznání svého střevního biomu, analýza genetického kódu a přizpůsobení jednotlivých složek doplňků přímo na míru. Každý je jedinečný a na každého má vliv něco jiného.

Zde několik MADMONQ recenzí od spokojených zákazníků – hráčů:

„Super náhrada energeťáků, pomáhá kdykoliv, když se člověk musí nakopnout a soustředit.“ – Dominik Trubačík

„Při hraní volantu jsem býval vždycky poslední v tabulce a kámoši mi to dávali pořád najevo. Dal jsem si tabletku a už jsem vždy jedině první/druhý a moje galerie epic klipů se začala rychle rozšiřovat.“ – cermakladislav639

„Úžasné tabletky, díky kterým jsem přestal pít kafe a cítím se v práci při programování výrazně méně unavený a více soustředěný než kdy dřív. Také jsem se díky nim zbavil únavy, kterou jsem po práci dříve vždy míval. Takže za mě nejlépe investované peníze!“ – Lukáš

„Za mě absolutně TOP gaming add-on na trhu!“ – Kamil Hradil

„Pomáhá mi se soustředit a skvěle chutná.“ – Jan Čižinský

„Při práci nebo při hrách je to skvělý pomocník.“ – Jakub Hejl

V budoucnu by se doplňky mohly upravovat podle aktuálních výzkumů. Produkt má nakročeno, aby se MADMONQ CHAMPION stal v budoucnu ideálním univerzálním doplňkem pro všechny.

Zhodnocení MADMONQ recenzí:

  • výhody:
    • uživatel získá rychlé reakce
    • maximální soustředění
    • více energie
    • podpora odolnosti vůči stresu
    • jednoduché dávkování
    • příznivá cena
  • nevýhody:
    • specifická chuť, která nemusí každému vyhovovat

Celkově lze říci, že MADMONQ představuje zajímavou volbu pro hráče, kteří hledají způsoby, jak zlepšit svůj výkon a koncentraci během hraní. Jeho kombinace přírodních složek a vědecky podložených látek nabízí potenciální výhody pro podporu kognitivních funkcí a energetického vytrvalostního výkonu.

Nicméně, je důležité si být vědom, že každý člověk může reagovat na doplňky odlišně a výsledky se mohou lišit. Doporučuje se konzultace s lékařem před začátkem užívání jakéhokoliv doplňku, včetně MADMONQ, zejména pokud má dotyčný člověk zdravotní problémy nebo užívá jiné léky.

Nakonec je důležité vzít v úvahu, že žádný doplněk nemůže nahradit zdravý životní styl a vyváženou stravu, popř. makrobiotickou stravu.